Członkinie stowarzyszenia

Gabriela Teresińska-Pruchniak

Staram się koncentrować na jasnych stronach rzeczywistości. Jestem entuzjastką poszukiwań sposobów na jej pozytywną kreację. Z radością odkrywam tropy takich starań w życiu rodzinnym, w światach książki, muzyki i filmu. Uważam, że każdy człowiek jest w stanie wnieść do tego świata coś ważnego i dobrego

Małgorzata Troczyńska

pedagożka, oligofrenopedagożka, instruktorka terapii zajęciowej, animatorka

Lokalna aktywistka, autorka wielu projektów i inicjatyw. Prezeska Fundacji Mam Moc. Prywatnie mama, żona i miłośniczka życia w zgodzie z naturą. Wegetarianka, fanka morsowania, rozwoju świadomości i odkrywania własnego potencjału. Uważa, że praktyka wdzięczności jest kluczem do prawdziwego szczęścia.

Marcelina

Mam 22 lata i na co dzień pracuje jako nauczycielka w przedszkolu. Interesuje się modą i muzyką. Moja pasja to po prostu moja praca. Uwielbiam kontakt z najmłodszymi a ich uśmiech sprawia mi ogromną radość.

Monika Teresińska

Jestem mega ekstrawertykiem, z głową otwartą na ludzi i zmiany. Uwielbiam podróże małe i duże. Wypoczywam przy dobrym filmie i głośnej muzyce.

Grażyna Grabczak

Jestem babcią, ale nadal mam ochotę na przygodę. Kocham przyrodę i zwierzęta, lubię poznawać nowych ludzi. Nie boję się nowych wyzwań.

Aneta Pocztarska – Łyjak

Lubię czytać książki, gotować, biegać, spędzać aktywnie czas. Kolekcjonuję kwiatki doniczkowe i lubię ratować te zasuszone i zabiedzone w sklepach

Ula Sosik

Moją pasją jest ogrodnictwo, rękodzieło i kultura ludowa. Interesuję się przyrodą, aranżowaniem zielonych przestrzeni, obserwacją przyrody i poszanowaniem jej praw oraz przyciąganiem do ogrodu pożytecznych stworzeń

Dorota Bąk

Jestem niepoprawną optymistką na mojej buzi zawsze widnieje uśmiech. Lubię pracę z ludźmi, oddana jestem pracy z dziećmi i niesienia pomocy. Zawsze otwarta na nowe doświadczenia, z uporem dążę do zamierzonego celu. Znajomi mówią, że jestem wulkanem energii i radości. I taka właśnie jestem.

Beata Wojewoda-Teresińska

Kulturoznawczyni, ceramiczka, instruktor plastyki.

Interesuje się historią designu i estetyką codzienności. Projektuję i produkuję naczynia i kafelki. Dużo serca wkładam też w artystyczną pracę z dziećmi.

Dorota babska

Z wykształcenia politolog z zawodu marketingowiec! Organizacja wydarzeń to moje ulubione zajęcie! Lubię poznawać nowych ludzi, podejmować nowe wyzwania, poznawać trendy! Relacje z ludźmi są dla mnie najważniejsze, bo za każdą instytucją, firmą, urzędem stoi człowiek

Karolina Kobyra-Bożek

ekspert nadzoru budowlanego

Miłośniczka kąpieli w przeręblu. Maniaczka poszerzania ogrodu permatulturowego. Pogromczyni jednorazowego plastiku.